/VIDEO/ Mere aruncate pe marginea drumului în raionul Dondușeni. Reacția agricultorului

Agricultorul din nordul țării, care ar fi aruncat pe marginea drumului o remorcă cu mere, neagă că ar fi făcut acest lucru. Nicolae Corcimari, care are o livadă în satul Corbul din raionul Dondușeni, spune că are un contract de vânzare cu o fabrică de procesare și nu a făcut decât să scoată merele la un capăt de livadă, pentru ca mai apoi să le încarce într-o remorcă și să le ducă la suc.

Cineva a mers pe drum, a văzut cahata cu mere, a filmat, a fotografiat și a pus din numele meu ca și cum eu le zvârl. Eu le dau la procesare cu 1 leu 20, mă doare, dar ce să fac, Nicolae Corcimari.

După ce în presă a fost tratat eronat subiectul și prezentat că merele ar fi fost aruncate, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare s-a autosesizat și a venit cu o precizare. Instituția menționează că fabrica de procesare va pune la dispoziția agricultorului un transport pentru transportarea fructelor. Părțile s-au înțeles că transportul de la fabrică va prelua producția de la intrarea în livadă.

Imaginile publicate pe rețele de socializare au provocat un val de reacții negative, iar internauții au fost duși în eroare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x