Boris Marcoci este candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Bălți

Partidul Acţiune şi Solidaritate și-a anunțat oficial candidatura la funcția de primar al municipiului Bălți. Este vorba despre deputatul Boris Marcoci. Decizia a fost luată ieri, 20 septembrie, în cadrul ședinței Biroului Permanent Național PAS. 
„Partidul Acţiune şi Solidaritate înţelege importanţa alegerilor anticipate din municipiul Bălţi, al doilea oraş ca importanţă din ţară. Multiplele probleme ale urbei pot fi soluţionate doar de către o echipă puternică şi capabilă să înţeleagă doleanţele bălţenilor…Domnul Marcoci şi-a legat viaţa de „capitala Nordului”, construind acolo familia şi vatra, îi ştie toate păsurile şi necazurile şi este cunoscut şi apreciat de bălţeni. Împreună cu echipa PAS, vom face o campanie în care să-i convingem pe locuitorii municipiului că merită să trăiască într-un oraş curat, comod şi primitor, se arată în mesajul postat pe pagina oficială a partidului.

Boris Marcoci este inginer constructor de meserie și deține, împreună cu soția sa, companiea de construcții „Marsharcon”, de la Bălți. Marcoci a candidat, în 2019, la funcția de primar al orașului Bălți din partea Blocului ACUM.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *