Roman Cojuhari este noul director interimar al ÎS „Poșta Moldovei”

Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” are un nou șef interimar. Este vorba de Roman Cojuhari, consilier municipal de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Asta după ce, Vitalie Zaharia, fostul director al întreprinderii și-a depus cererea de demisie.

Cojuhari a menționat că principalul obiectiv al său este modernizarea tuturor serviciilor oferite de ÎS „Poșta Moldovei”, pentru ca serviciile oferite oamenilor, să fie la cel mai înalt nivel.

Poșta Moldovei, precum și alte instituții de stat, necesită să treacă printr-un proces de modernizare și adaptare la standardele internaționale de digitalizare. Serviciile poștale din cadrul întreprinderii ar trebui să crească în performanță și să atingă un nivel de profesionalism competitiv cu companiile străine care mai activează pe piața din Republica Moldova.Tot mai mulți cetățeni se orientează spre comerțul on-line, iar în aceste condiții, îmbunătățirea sistemului de operare a serviciilor poștale și livrare trebuie să reprezinte o prioritate pentru Întreprindere.Dezvoltarea serviciilor de plăți electronice și creșterea vitezei de procesare și livrare la fel este un obiectiv important pentru modernizare a serviciilor prestate cetățenilor de către instituție”, a scris Cojuhari pe pagina sa de Facebook.

Roman Cojuhari a activat peste opt ani ăn sistemul bancar. Acesta speră că experiența obținută îl va ajuta să aducă un imbold în dezvoltarea serviciilor financiare  pe care le va presta întreprinderea.

Experiența obținută în funcțiile de conducere atât din domeniul privat în calitate de director comercial și director financiar, cât și în funcții de conducere din domeniul public, va aduce amprenta și asupra dezvoltării Î.S. „Poșta Moldovei”. Îmi propun ca aceste îmbunătățiri să fie simțite pe plan intern, în rândul angajaților, dar și pe plan extern, de către clienții noștri din țară și de peste hotare.

Pentru creșterea calității serviciilor știu că este importantă și stimularea colectivului. Angajații din sistemul poștal la moment nu sunt remunerați suficient de bine. Poștașii, pe timp de ploaie, vânt, ninsoare sau arșiță, merg sârguincioși pe la casele oamenilor și le duc poșta, facturile, ziarul sau pensia. Voi depune eforturi pentru ca fiecare poștaș să beneficieze de condiții mai bune de muncă, iar pentru munca depusă să fie remunerați decent”, a adăugat Roman Cojuhari.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *