/VIDEO/ Judecătoriile Bălți și Ungheni vor beneficia de un proiect în valoare de 5,6 milioane de dolari

Două judecătorii din nordul țării vor beneficia, timp de doi ani, de proiectul USAID „Instanțe judecătorești model”. Valoarea totală a proiectului este de 5,6 milioane de dolari și va fi implementat la Bălți și Ungheni. 

Proiectul va sprijini judecătoriile în realizarea și menținerea statutului de instanță model prin creșterea eficienței, performanței și calității serviciilor bazate pe standardele Cadrului internațional pentru excelență judecătorească (CIEJ), a declarat pe pagina sa de Facebook, ministrul justiției, Sergiu Litvinenco.

„Susținem plenar Proiectul „Instanțe Judecătorești Model”, deoarece acesta are drept scop să asigure servicii de calitate pentru cetățeni. Lucrurile se vor îmbunătăți calitativ atunci când cetățenii vor avea încredere în actul justiției și sperăm că acest proiect va contribui la aceasta. Totodată, am reiterat în cadrul evenimentului faptul că lucrurile pe care vrem să le facem în țară țin de edificarea unui stat de drept. Această agendă ambițioasă pe care ne-am propus-o nu poate fi îndeplinită fără de suportul partenerilor de dezvoltare”, a punstat ministrul justiției.
 
 
 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x