Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore. Teste PCR COVID-19 falsificate și persoane documentate pentru nerespectarea măsurilor epidemiologice acestea au fost încălcările sesizate de vameși

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 28 224 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 13 900 traversări persoane, dintre care 7 508 treceri la frontiera moldo-română, 2 913 treceri la frontiera cu Ucraina și 3 479 treceri.

Timp de 24 de ore, au traversat punctele de trecere a frontierei peste 28 200 de persoane. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 13 900 traversări persoane, dintre care 7 508 treceri la frontiera moldo-română, 2 913 treceri la frontiera cu Ucraina și 3 479 treceri aeriene.

În ultimele 24 de ore polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

– patru persoane au încălcat regimul punctelor de trecere a frontierei;

– trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

– cinci încălcări privind folosirea vinietei și exploatarea vehiculelor;

– o persoană identificată cu consemn național;

– trei documente falsificate, dintre care două teste PCR Covid-19;

– 62 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice (art.76′ al CC al RM);

În punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 28 224 persoane și completate 846 fișe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *