Notara lui Plahotniuc, Olga Bondarciuc, reținută în Belgia

Olga Bondarciuc, notara lui Vladimir Plahotniuc, anunțată în căutare internațională, a fost reținută în Belgia. Acesteia i se incriminează comiterea falsului în acte publice și declarații mincinoase.

Olga Bondarciuc a fost anunțată în căutare internațională la data de 4 iunie 2021, fiind emis mandat judecătoresc de către Judecătoria Chișinău (sediul Ciocana).

La  22 aprilie 2020 în adresa Secretariatului General al OIPC Interpol a fost transmisă solicitarea referitor la anunțarea în căutare internațională în vederea localizării  Olgăi  Bondaricuc,  în vârstă de 44 de ani, care activa în calitate de notar și acționa în interesele organizației criminale, create și conduse de către Plahotniuc Vladimir, fiind  pusă sub învinuire pentru comiterea falsului în acte publice și declarație mincinoasă”, anunță poliția.

Olga  Bondarciuc a fost reținută în Belgia în baza difuziunii de căutare internațională emise în baza solicitării BNC Interpol Chișinău. În aceeași zi de către autoritățile belgiene a fost confirmat arestul persoanei în cauză. Aceasta urmează a fi extrădată autorităților din Republica Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *