Consulatul General al României la Bălți își va relua activitatea cu publicul de pe 30 septembrie. Cum vor fi reprogramate serviciile

Consulatul General al României la Bălți își va reîncepe activitatea cu publicul pe data de 30 septembrie 2021. Prin urmare vor fi reluate serviciile consulare pentru depunerea jurământului de credință, obținerea acordului șefului de misiune pentru depunerea la sediul ANC a jurământului de credință față de România, dar și obținerea vizelor și înregistrarea nașteri.

Sesiunea de depunere a jurământului de credință față de România, din data de 1 octombrie 2021 a fost replanificată pentru data de 8 octombrie 2021. Iar serviciile consulare suspendate în contextul măsurilor anti-covid vor fi reprogramate după cum urmează:

  • depunerea jurământului de credință: din 27 septembrie în 4 octombrie, din 28 septembrie în 5 octombrie, din 29 septembrie în 6 octombrie;
  • vize: din 28 septembrie în 5 octombrie, din 29 septembrie în 6 octombrie;
  • acte de stare civilă: la o dată care va fi stabilită ulterior, după revenirea la regimul de lucru normal.

Accesul în incinta Oficiului consular va fi permis cu respectarea următoarele condiții: purtarea obligatorie a măștii de protecție facială, utilizarea soluțiilor dezinfectante puse la dispoziție, păstrarea distanței fizice, de minimum 1,5 m și respectarea indicațiilor personalului consular în vederea menținerii ordinii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *