Arina Spătaru va candida la funcția de primar al municipiului Bălți

Arina Spătaru va candida la funcția de primar al muncipiului Bălți. Fosta deputată a Platformei Demnitate și Adevăr a anunțat că la aceste alegeri va participa în calitate de candidat neafiliat.

În ultimele două luni am organizat 40 de întâlniri cu oamenii din sectoarele Cartierul Dacia, Cartierul 8, str. Krîlov, str. Colesov, Autogara, Gara de Nord, strada Kiev, strada Sorocii, Baltiul Nou. Sunt deschisă să vin în orice curte și să mă întâlnesc cu oamenii, care consideră că există probleme, ce nu pot fi rezolvate de ani de zile. Petițiile dumneavoastră vor fi programul meu electoral și angajamentele mele vor fi pliate pe nevoile reale ale dumneavoastră. Stimați Bălteni! Campania electorală este o luptă de idei.Cu toții înțelegem că alegerile din 21 noiembrie TREBUIE să fie un război. Un război între oamenii  muncitori versus interese, bani și influență. Vă promit că în acest război voi fi de partea oamenilor muncitori!”, a anunțat Arina Spătaru.

Totodată Spătaru a anunțat că are nevoie de 5500 de semnături pentru a-și înainta candidatura la funcția de primar al municipiului.

Buna dimineața, prieteni!
Planific să particip NEAFILIAT la alegerile locale noi din Bălți și pentru asta este necesar să colectăm 5500 de semnături. Veți semna pentru?”, scrie Spătaru.
Amintim că la data de 17 septembrie, Arina Spătaru a anunțat că părăsește formațiunea Platformei Demnitate și Adevăr.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x