Focuri de armă la un service auto din orașul Cupcini. Proprietarul transportat la spital

Un bărbat de 27 de ani, a ajuns la spital, după ce în el au fost trase trei gloanțe. Incidentul s-a produs în seara de 2 octombrie, în jurul orei 19.15, într-un service auto din orașul Cupcini, raionul Edineț.  

Patru persoane cu vârste cuprinse între 31 și 53 de ani, au venit la un service auto din orașul Cupcini și au agresat doi angajați ai companiei. La scurt timp s-a apropiat și proprietarul service-ului. În timpul altercațiilor  agresorul de 53 de ani, a efectuat patru împușcături în direcția proprietarului dintr-o armă de model Baikal-442, după care toți agresorii au fugit de la fața locului.

Victima, de 27 de ani, a fost transportată la Spitalul Raional Edineț, cu trei plăgi în regiunea abdomenului. Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar la moment starea acestuia este stabilă.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, a comunicat pentru TVN.md, că bărbatul de 53 de ani, care a efectuat împușcăturile a fost reținut pentru 72 de ore. Restul agresorilor la fel aost depistați de către oamenii legii.

Poliția desfășoară acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale pe caz dat.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *