Contrabandă cu țigări în nordul țării. Mai multe persoane urmează să fie reținute

Polițiștii de Frontieră din Cuhnești, Valea Rusului și Costești au fost antrenați în ample activități desfășurate pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări. În rezultat au fost depistate două autoturisme, o barcă gonflabilă și mai multe persoane care sunt bănuite de implicare în contrabandă cu țigări.

Polițiștii de frontieră din Cuhnești au fost informați de către colegii români, precum că pe teritoriul României a fost depistat un mijloc de transport, încărcat cu țigări. Totodată, s-a comunicat că în cadrul operațiunii de stopare a mașinii a fost rănit conducătorul auto.

La valorificarea informației operative, în zona de responsabilitate au acționat grupe de intervenție din cadrul Direcției regionale VEST, dar și al subdiviziunilor învecinate.

Ca urmare a căutărilor de frontieră, în apropiere de malul râului Prut au fost depistate două vâsle și o geantă în care era împăturită o barcă gonflabilă. Continuarea cercetărilor în regiune a rezultat cu depistarea a două autoturisme  care erau folosite de contrabandiști în transportarea ilegală a coletelor cu țigări. În același timp au fost identificate și mai multe persoane pe care există bănuială rezonabilă de implicare în contrabanda cu țigări.

În prezent, polițiștii de frontieră în conlucrare cu procurorii investighează cazul sub toate aspectele legale, cu acumularea probelor și stabilirea circumstanțelor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *