Un polițist din raionul Fălești a fost bătut în timp ce se afla la o chemare

Un polițist din raionul Fălești a fost bătut în timp ce se afla la o chemare. Omul legii a fost îmbrâncit și lovit cu picioarele de un bărbat în stare de ebrietate.

Cazul a fost înregistrat în satul Ilenuța din raionul Fălești. Oamenii legii au fost chemați să documenteze un caz de conflict între un bărbat și concubina sa. În timpul documentării cazului, bărbatul de 48 de ani, care se afla și în stare de ebrietate se comporta agresiv și înjura.

Polițiștii au fost nevoiți să aplice mijloacele speciale din dotare și anume gazele lacrimogene și cătușele pentru a-l calma pe agresor, iar în timpul aplicării acestora, bărbatul l-a îmbrâncit pe unul dintre angajați și la lovit cu picioarele. Pe numele agresorului a fost emis ordin de restricție pe un termen de șase zile în cazul de violență în familie,

Totodată, polițiștii au pornit o cauză penală pentru „Amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească”. Conform legii penale persoana vinovată de comiterea unei astfel de infracțiuni riscă amendă până la 67.500 lei sau închisoare de până la 2 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x