Nicolai Grigorișin se vrea din nou primar

Un alt candidat s-a lansat în cursa electorală pentru funcția de primar de Bălți. Este vorba despre Nicolai Grigorișin, acesta a anunțat că va candida independent. Colegul de partid al lui Renato Usatîi va candida pentru fotoliu de edil al orașului, chiar dacă ex-primarul a zis că nimeni din echipa sa nu-și va înainta candidatura. 

Din păcate, la conferința de presă în care și-a declarat demisia, Renato Usatîi a declarat că la alegeri nimeni din partidul politic „Partidul Nostru” nu-și va înainta candidatura. Îl cunosc drept un om cinstit și cumsecade. Aceasta a fost decizia lui. Din păcate nu am reușit să-l fac să se răzgândească…Tot ce se întâmplă în oraș ma determinat să iau decizia, posibil una dintre cele mai importante din viața mea, eu am decis să încep colectarea semnăturilor pentru susținerea candidaturii mele, drept un candidat independent la funcția de primar al municipiului Bălți”, a declarat Nicolai Grigorișin în cadrul unui breefing de presă.

Amintim că, Nicolai Grigorișin a fost instituit în funcția de primar interimar al municipiului Bălți pe data de 17 august, imediat după ce Renato Usatîi a declarat că renunță la mandat.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *