/VIDEO/ PUN îl va susține pe candidatul independent Maxim Burduja la alegerile locale din Bălți

Activistul civic, Maxim Burduja, va candida independent pentru funcția de primar al municipiului Bălți. El este susținut de Partidul Unității Naționale. Despre asta a anunțat liderul PUN, Octavian Țîcu, în cadrul unui briefing de presă.

Președintele PUN, Ocavian Țîcu, a declarat că odată ce partidul susține candidatura lui Burduja, acesta nu mai are nevoie să colecteze semnături. De asemenea, Țîcu a spus că Maxim Burduja este șansa bălțenilor de a scăpa de stagnarea în care s-a pomenit orașul.

„De 30 de ani gândim stereotipic în sensul unei împărțiri a orașului pe criterii ideologice: unionist, român, antiromân, rus, ucrainean. Aici este vorba despre un activist civic, căruia organizația teritorială a PUN i-a acordat credit. Ca municipiul Bălți să aibă posibilitatea să aleagă un om din afara sistemului, un om care a luptat pe bune împotriva sistemului. Va fi un candidat din popor și pentru popor. Maxim Burduja va avea posibilitatea de a arăta o altă față a campaniei”, a declarat Octavian Țîcu, liderul PUN.

Maxim Burduja este activist civic și tatăl a șase copii.

Îmi pasă de viitorul meu și al copiilor mei. Mă doare inima pentru toți oamenii care suferă din cauza condițiilor proaste, infrastructurii proaste și a stagnării de mulți mulții ani în care se află orașul Bălți. Pot să fiu un suflu nou pentru o conducere modernă și benefică pentru acest oraș, pentru fiecare locuitor în parte”, a declarat candidatul independent, Mazim Burduja.

Maxim Burduja nu este și nu a fost membrul niciunei formațiuni politice din țară. Burduja este a cincea persoană care a anunțat că va candida pentru funcția de primar al mun. Bălți. Menționăm că până acum și-au anunțat intenția de a candida pentru acest post viceprimarul Nicolai Grigorișin, fosta deputată, Arina Spătaru și socialistul, Alexandru Nesterovschi, iar Boris Marcoci s-a și înscris în cursa electorală pentru fotoliu de primar de Bălți, din partea formațiunii PAS.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *