/VIDEO/„MAGNIFIC-NORD” împlinește 10 ani de activitate. Vezi cum s-a dezvoltat instituția în această perioadă

Când vorbim despre sănătate, înțelegem de fapt servicii de sănătate de înaltă calitate. Sănătatea noastră este protejată de medici, în mâinile cărora se află viețile oamenilor. Echipa de specialiști calificați de la „Magnific Nord” asigură un spectru larg de servicii medicale integrate atât pentru adulți cât și pentru copii. Cel mai mare centru medical din nordul țării, specializat în investigații de înaltă performanță, de zece ani, pune la dispoziția pacienților cele mai moderne echipamente medicale pentru examinare.

Datorită echipamentului modern, la Magnific Nord, poți afla în cel mai scurt timp și cu maximă precizie starea de sănătate.

„Tomografia computerizată de orice tip și a oricărei părți a corpului uman. Creier, coloană vertebrală, organele cutiei toracice, abdomen și cutie pelviană. Acest lucru permite depistarea a mai multor maladii, inclusiv și a celor oncologice. Chiar și pneumonia provocată de Covid-19. Noi suntem unicul centru care dispune de angiografie”, a declarat Tatiana Secrieru, medic-imagist „Magnific-Nord”.

„Numai centrul nostru Magnific Nord face așa investigație ca investigația cu rezonanță magnetică organelor bazinului mic care ne permite de a vizualiza colul uterin și de a vedea toate patologiile. Plus la asta numai în centrul nostru facem așa investigație ca investigația articulațiilor mari, articulațiile umărului, coxo – femurale, articulația genunchiului, ce permite de a vizualiza diferite patologii”, a spus medicul-imagist, Maria Mutruc.

Numeroasele diplome și certificări adunate de-a lungul anilor vorbesc despre faptul că specialiștii de le „Magnific-Nord” au o experiență vastă în domeniu și sunt pregătiți pentru acordarea ajutorului medical calificat.

„Personalul medical este cu experiență. Majoritatea dețin grad de calificare superior, au experiență de peste 20 de ani. În permanență își califică abilitățile cu diverse specializări înguste”, a declarat Djema Cemortan, medic-internist.

Gradul de satisfacție a pacienților care vin la „Magnific -Nord” este înalt. Oamenii sunt mulțumiți de condițiile din instituție, atitudinea medicilor și calitatea serviciilor.

„E foarte comod, aici avem specialiști diferiți, sunt diferite laboratoare, diferite aparate, nu trebuie de alergat prin oraș, e foarte comod.”

„Doctorii sunt mai puternici, mai bine după pacienți se uită, sunt primitori, ne primesc, nu sunt grubie, e foarte bine. Forate mulțumiți suntem. Față de acolo, aici e cu mult mai bine. Am medicul meu, am tot a meu și vin doar aici, eu sunt din raionul Edineț și vin aici”, au spus oamenii.

Directorul instituției medicale a câștigat respectul medicilor și a pacienților prin bunul simț și calitățile manageriale deosebite. Valeriu Gladun a ajuns să conducă unul dintre cele mai mari și mai performante centre medicale private din Republica Moldova grație faptului că a pus la dispoziția oamenilor servicii de calitate.

„Țelul nostru principal este de a acorda ajutor populației. În Republica Moldova tehnică performantă nu exista, diagnostica performantă am adus-o noi. Acum vine treapta a doua. Tratamentul pacienților oncologici. Am început și construcția deja a blocului oncologic cu niște utilaje super moderne, cele mai bune care sunt în lume”, a menționat Valeriu Gladun, director general a grupului „Magnific”.

Centrul Medical ,,Magnific Nord” se află pe strada Decebal 125 din municipiul Bălți. Tot aici puteți găsit cea mai mare salină din Republica Moldova. La construcția acesteia a fost folosită sare naturală de Himalaya și de Praid România. Mina de sare de pe teritoriul Magnific Nord are o suprafață de 150 metri pătrați.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

P. 

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x