/VIDEO/ Alături de mai mulți deputați din actualul Parlament, Boris Marcoci se lansează în cursa pentru Primăria Bălți

Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Bălți din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci s-a lansat în campanie electorală. Acesta spune că vrea să ajungă la cârma primăriei pentru că „Bălțiul merită mai mult”. Alături de el, la eveniment au fost prezenți mai mulți deputați din Parlamentul Republicii Moldova, colegii de partid ai acestuia,  dar și bălțeni care îl susțin pe candidat.

Oamenii care au fost prezenți la eveniment, spun că orașul are nevoie de schimbări.

În primul rând, trebuie să fie omul faptelor, să realizeze ceea ce propune, ca să recapete încrederea oamenilor fiindcă deja de atâția ani ni se promit multe, dar nimeni nu face nimic. Cetățeanului simplu îi vine greu să mai aibă încredere încredere.

„Noi îl susținem fiind că noi știm că el este un om al faptelor concrete și eu cred că el are tot potențialul ca el să aducă Bălțiul la o lacalitate mult mai bună.

„Este un om al cuvântului, un om care ar face față provocărilor din orașul Bălți. Dacă și noi cetățenii am pune umărul, lucrurile s-ar schimba spre bine.

La eveniment au fost prezenți mai mulți deputați din actualul Parlament, care au venit să își susțină colegul de partid.

LILIANA GROSU, deputat PAS: „În primul rând el este omul care de 40 de ani încoce construiește acest ora. El cunoaște cel mai bine ce se întâmplă cel mai bine în oraș. Dacă să îl întrebă ce întâmplă cu sistemul de canalizare, el îți răspunde sigur și promt cu date exacte. El are o experiență foarte bună de administrare publică, pentru că a fost mult timp consilier și cunoaște cum funcționează o administrație publică municipală”.

DOINA GHERMAN, deputat PAS: „În primul domnul Boris este membru al echipei Partidului Acțiune și Solidaritate, iar noi cei de la PAS suntem foarte determinați și mereu știm să câștigăm. Am câștigat la prezidențiale, am câștigat alegerile parlamentare anticipate, avem un Guvern extrem de responsabil. De aceea avem toată încrederea că domnul Boris Marcoci va reuși să câștige primăria Bălți”.

IGOR GROSU, Președintele Parlamentului: „Este profilul de om care vine din domeniul acțiunilor concrete. Când e vorba de administrarea unui municipiu este nevoie de oameni practicieni. Noi credem că acest profil de om, care în timp a demonstrat, a luptat, adat dovadă de curaj și tărie. Cu ajutorul nostru va putea face lucruri frumoase”.

Marcoci își propune să realizeze o reformă a tuturor domeniilor, care vizează direct viața bălțenilor: sănătate, educației, infrastructură, protecția mediului și cultură.

BORIS MARCOCI, candidat: „Ce este cel mai bun pentru Bălți? Acestea sunt străzile care trebuiesc reparate, acesta este apeductul care trebuie pentru tot municipiul, acesta este sistemul de canalizare și nu în ultimul rând numaidecât construcția unei fabrici de prelucrare a deșeurilor. Sunt mai multe lucruri, dar trebuie de realizat de ce au nevoie oamenii astăzi.  Cea mai stringentă la moment, este strada Kievului, care trebuie urgent reparată”.

Boris Marcoci va fi primul candidat înscris în buletinul de vot. Anterior Marcoci a mai candidat pentru acesta funcție în 2019 din partea Blocului ACUM și în 2015 din partea PLDM.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x