Procurorii anticorupție au cerut 30 de zile de arest pentru Ruslan Popov

Procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție (PA) au cerut luni, 11 octombrie, mandat de arestare, pentru 30 de zile, în privința procurorului adjunct suspendat, Ruslan Popov, care a fost reținut sâmbătă, 9 octombrie, pentru 72 de ore.

Amintim că sâmbătă, 9 octombrie, șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale (PG) Ruslan Popov, suspectat de îmbogățire ilicită a fost reținut pentru 72 de ore în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia.

Atunci, procurorii anticorupție au deschis o cauză cu privire la îmbogățirea ilicită a șefului adjunct suspendat al Procuraturii Generale Ruslan Popov.

Potrivit procurorului general interimar, dosarul pe numele lui Ruslan Popov a fost pornit în rezultatul analizei informațiilor din investigațiile jurnalistice și probelor acumulate.

La 5 octombrie, odată cu decizia procurorului anticorupție de a iniția urmărirea penală împotriva lui Alexandr Stoianoglo au fost suspendați de drept și adjuncții procurorului general – Ruslan Popov, Mircea Roșioru și Iurie Perevoznic. 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x