/FOTO/ Un bărbat din Ucraina a fost reținut într-un local din Bălți. Vindea droguri prin intermediul unei rețele de socializare

Un bărbat originar din Ucraina este cercetat de oamenii legii pentru comercializarea drogurilor. Bărbatul a fost reținut într-o cafenea din municipiul Bălți.

Polițiștii din Bălți au fost solicitați să intervină la aplanarea unui conflict, care s-ar fi iscat între două persoane într-o cafenea din oraș. Ajunși la fața locului, oamenii legii au observat că unul dintre bărbați are un comportament neadecvat, iar lângă acesta se afla o geantă cu pachețele suspecte.

În rezultatul cercetării la fața locului, au fost depistate și ridicate 120 de pachețele cu droguri sintetice. Totodată, în urma măsurilor întreprinse, s-a stabilit că drogurile urmau să fie comercializate în municipiile Bălți și Chișinău în ascunzișuri, prin intermediul unei rețele de socializare.

Pe cazul dat, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

Conform legislației penale, persoanele riscă închisoare de la 3 până la 7 ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x