/VIDEO/ Renato Usatîi s-a supărat pe Nicolai Grigorişin. Reacția vice-primarului de Bălți

Nicolai Grigorișin spune că nu are nevoie de susținerea lui Renato Usatîi, la alegerile locale noi din 21 noiembrie 2021. Potrivit lui, pentru a veni la cârma primăriei el trebuie să fie susținut doar de locuitorii orașului. Declarația vine după ce  ieri liderul formațiunii „Partidului Nostru” a spus în cadrul unei emisiuni TV, că nici el și nici colegii lui de partid nu-l vor susține pe Grigorișin în cursa electorală pentru Primăria Bălţi.

„Există câteva puncte pe care nu sunt pregătit să le discut acum în studio și care nu-i permit lui Grigorișin să rămână membru al echipei. Iar acei consilieri care îl susțin pe Grigorișin pot deveni independenți, pot trece la un alt partid – este alegerea lor”, a declarat Usatîi.

Nicolai Grigorișin a declarat pentru TV Nord că a părăsit rândurile formațiunii „Partidului Nostru”, iar decizia de a candida la alegerile locale a fost luată la îndemnul locuitorilor municipiului Bălți. 

Am avut o conversație cu el, care a avut loc pe Ghidighici. Am venit la el dimineața devreme și mi-a spus că nu-l deranjează să candidez independent. Apoi, dintr-un anumit motiv, a fost împotrivă. Bălțenii mă susțin, iar acesta este cel mai important lucru pentru mine. Și dacă mă susține sau nu … aceasta este singura lui opinie și are dreptul să o exprime”, a spus Nicolai Grigorișin.

Nicolai Grigorișin a fost primarul orașului Bălți din iunie 2018 până în noiembrie 2019, iar apoi a ocupat funcția de vice-primar. Pe 4 octombrie, acesta și-a anunțat intenția de a candida independent la funcția de primar al municipiului și urmează să prezinte la CEC lista cu peste cinci mii de semnături, pentru a fi înscris în cursa electorală.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
1 Комментарий
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Иван

Григоришин – Вор. А вор должен сидеть в тюрьме.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x