Stoianoglo ar putea obține câștig de caz, dacă s-ar adresa la CEDO

Procurorul General suspendat, Alexandr Stoianoglo ar putea obține câștig de caz, în cazul în care s-ar adresa la CEDO. Declarațiile au fost făcute de expertul politic, Ilie Chirtoacă, în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova. Mai mult, juristul spune că dosarul este unul influențat de politică.

 

Justiția care se face repede, nu este și calitativă și nici nu este exclus că Stoianoglo va merge în instanțele naționale, va epuiza remediile interne, va merge la CEDO și va obține câștig de cauză. Viteza cu care se produc toate procesele, mă face să cred că este un dosar diferit de celelalte și, probabil, sunt și unele interese. Întregul proces a fost forțat de politic prin modificările legislative care s-au făcut în mare grabă până la ziua reținerii. O demisie onorabilă și ulterior, lupta în instanță, ar fi pentru Stoianoglo o modalitate să se credibilizeze”, a declarat, Ilie Chirtoacă.

Amintim că Alexandr Stoianoglo se află în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, după ce marți seara, cinci octombrie, acesta a fost suspendat.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x