/VIDEO/ Marina Tauber, înregistrată oficial în cursa electorală pentru funcția de primar: Bălțeni, sunteți demni de o viață mai bună!

Marina Tauber, candidatul Partidului Șor la funcția de primar de Bălți a fost înregistrată oficial în cursa electorală. În această dimineață, Tauber a mers la Consiliul electoral de circumscripție din Bălți, pentru a-și ridica legitimația de candidat. Ulterior, a făcut declarații pentru presă și s-a arătat încrezătoare că va câștiga fotoliul de primar de Bălți.

„Sunt ex-sportivă și cred că fiecare victorie trebuie să fie cinstită. Cel puțin Partidul Politic ȘOR întotdeauna a jucat și în continuare va juca cinstit. O să câștige oricum cel mai puternic, iar eu știu că noi suntem cei mai puternici, dar desigur că totul depinde de locuitorii municipiului Bălți. Dacă ei o să mă accepte în calitate de primar, eu o să fiu cea mai fericită”, susține MARINA TAUBER, candidat Partidului Șor.

Marina Tauber spune că are un program electoral bine pus la punct care va veni să soluționeze mai multe probleme locale.

”Noi suntem siguri în victoria noastră și noi suntem siguri în victoria municipiului Bălți. Oamenii de aici sunt foarte buni la inimă, foarte deschiși. Eu știu că noi o să avem aici multe realizări, programul nostru este deja foarte bine punctat. În spatele nostru stau mai multe succes: orașul Orhei, raionul Orhei, Taraclia dar și multe alte localități”, a spus MARINA RAUBER, candidata Partidului Șor.

Unii bălțeni spun că le-ar plăcea ca orașul să fie condus de o femeie.

”Eu am încredere în această doamnă, este o doamnă superbă, are o energie foarte pozitivă. Totuși cred că numai dumneaei poate într-adevăr să aducă un viitor mai frumos”, susține o locuitoare a orașului.

„Suntem fericiți că avem un așa candidat. Ea este educată, este o femeie manierată manierată. Are experiență mare, noi vedem rezultatele muncii Partidului ȘOR”, spune un locuitor al orașului.

„Îmi place când conduc femeile. Ele sunt mai răbdătoare, sunt mai agere decât bărbații. Este bună ca primar”,

susține un locuitor al orașului”, susține o locuitoare a orașului.

„E capabilă. Dacă a reușit la Orhei, poate va reuși și aici”, susține un locuitor al orașului.

În cursa electorală pentru fotoliu de primar al orașului Bălți au fost înregistrați 10 candidați.

Materialul a fost achitat din fonduri electorale. (P)

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x