Ce faci dacă deții un certificat fals anti-COVID-19, dar te-ai răzgândit și vrei să-ți administrezi serul. Soluția propusă de Ministrul Sănătății

În contextul în care autoritățile identifică tot mai multe certificate de vaccinare false anti-COVID-19, Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, îndeamnă societatea să se adreseze de urgență la medic pentru a-i comunica despre falsificarea procesului de vaccinare. 

„Cu referire la întrebare ce facem cu acel grup de cetățeni. Îi așteptăm la noi să găsim o soluție. Deocamdată, la noi nu s-a adresat nimeni. Îi invităm să vină cu recunoașterea faptului că au făcut acest lucru, eu cred că este mult mai important să fie vaccinați și să fie sănătoși. Voi încerca să identificăm anumite soluții. Probabil nu vor dori să toarne lucrătorii medical care au participat în acest proces și nu vor îndrăzni să vină. Eu doresc să-i chem, să-i invit să se apropie de medici, nu de mine personal, ca împreună să găsim o soluție. Avem foarte multe cazuri pe care ni le relatează medicii de la terapie intensivă în care pacienții aflați în stare foarte gravă recunosc că dețin un certificat fals”, a declarat Ala Nemerenco.

Amintim că certificatul de vaccinare anti-COVID-19 a devenit obligatoriu în toate localurile publice din țară.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x