/VIDEO/ Maxim Burduja, susținut de PUN, s-a lansat în campania electorală: „Nu voi cheltui niciun leu”

Maxim Burduja, candidatul la funcția de primar de Bălți, susținut de Partidul Unității Naționale, s-a lansat în cursa electorală. Activistul civic își propune să cheltuiască pentru campania sa nici mai mult nici mai puțin de zero lei.

Burduja spune că orașul are nevoie urgentă de o schimbare cum ar fi construcția unui sistem care transformă deșeurile în energie electrică sau termică. Un astfel de proiect a fost deja implementat în orașul Buzău, România.

„ Omenii din acest oraș dacă nu mor de foame, din cauza tarifelor mari, mor de frig. La Buzău, din 2019, această instalație a scăzut prețul pentru o gigacalorie la 287 de lei. Iar noi în oraș plătim 1220 și nu avem combustibil, că gaz nu avem. Pe când ducem gunoiul nostru, care este o susrsă enormă de energie, o ducem și o ardem la poligon și otrăgim totul în jur la 20 km”, a declarat candidatul la funcția de primar, Maxim Burduja.

Tinerii prezenți la evenimentul de lansare au declarant că la aceste alegeri îl vor susține anume pe Maxim Burduja.

„Orașul Bălți are nevoie de un candidat precum este Maxim Burduja, deoarece este nevoie de un progres al orașului. Votați Maxim Burduja pentru ca să vedeți un oraș cât de cât mai prosper, în care oamenii să trăiască bine.”

„El este un domn onest, care va lupta ca bălțenii să aibă un viitor cât mai prosper. Dumnealui a dat dovadă de responsabilitate și de integritate și a luptat foarte mult ca să aducă prosperitate orașului Bălți”, au declarat tinerii.

Octavian Țîcu, președintele PUN, prezent la ceremonia de lansare în campania electorală, a declarat că orașul Bălți are nevoie de un primar care să fortifice relații de înfrățire cu orașele din România.

„Bălțiul merită o abordare de modernizare europeană. Iar unica modalitate de a moderniza Bălțiul după tiparul European este susținerea statului român. Noi suntem un partid care avem deschiderea statului Român, avem deschiderea primăriilor și asta fără referință la culorile politice, pentru că noi avem relații și cunoștințe în toate regiunile României și la toate partidele politice”, a declarat președintele PUN, Octavian Țîcu.

Maxim Burduja este al treilea în buletinul de vot.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x