Militarii Armatei Naționale se vor deplasa în patru raioane din nordul țării, în acest weekend

Zeci de militari ai Armatei Naționale însoțiți de autoritățile locale vor merge în acest weekend în 34 de localități cu cea mai mică rată de vaccinare din raioanele Cantemir, Drochia, Fălești, Glodeni și Sîngerei. Aceștia vor discuta cu localnicii despre necesitatea imunizării și vor distribui materiale informative.

Sâmbătă 30 octombrie, și duminică, 31 octombrie, peste 90 de militari ai Armatei Naționale se vor deplasa prin sate și vor încerca să-i determine pe oameni să se vaccineze.

Astfel, Armata Națională se alătură campaniei „Săptămâna Imunizării”, care a fost lansată pe 25 octombrie la nivel național, în scopul intensificării procesului de vaccinare împotriva COVID-19 și informării populației despre beneficiile vaccinurilor disponibile în Republica Moldova.

O ședință de planificare a acțiunilor în acest sens a avut loc la sediul instituției de apărare, la care au participat reprezentanții Armatei Naționale, ai subdiviziunilor din Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Sănătății.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x