Mai mulți șoferi din țară, inclusiv din Bălți, s-au trezit dimineața fără automobile

Mai mulți șoferi au rămas fără mașini, după ce și-au parcat neregulamentar unitățile de transport în curțile blocurilor. Automobilele au fost evacuate de către echipajele IGSU și IGP, în cadrul campaniei „Fii responsabil, salvează o viață”.

Pompierii însoțiți de echipajele Poliției au reușit să ajungă pe mai multe sectoare din Chișinău, Bălți și UTA Găgăuzia. Aceștia s-au confruntat cu impedimente în încercarea de a intra în curțile blocurilor. Accesul autospecialelor de intervenție ale pompierilor au fost îngrădite de autovehiculele parcate neregulamentar, iar mai mulți conducători auto au fost sancționați, fiindu-le ridicate mijloacele de transport.

În următoarele zece zile, inclusiv pe timp de noapte, echipele de intervenție ale pompierilor și Poliției urmează să ajungă în cele mai greu accesibile sectoare și curți ale blocurilor pentru a avertiza conducătorii auto care parchează mașinile neregulamentar și îngrădesc accesul către edificii.

Pompierii continuă să atenționează oamenii că parcarea mijloacelor de transport în căile de acces tergiversează intervenția echipelor de salvatori, iar timpul de răspuns în situații excepționale se mărește și, respectiv, poate duce la consecințe mult mai grave în cazul incendiilor și altor situații de risc.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x