Bărbatul din raionul Fălești care și-ar fi tăiat concubina cu o seceră, trimis pe banca acuzaților

Bărbatul din raionului Fălești care și-ar fi tăiat iubita cu o seceră va compărea pe banca acuzaților. Bărbatul este învinuit pe două capete de acuzare de violență în familie, ambele infracțiuni fiind săvârșite în luna septembrie 2021.

Procurorii au constatat că, bărbatul fiind în stare de ebrietate, a inițiat conflicte, cu concubina sa, după care a aplicat violența fizică asupra ei. În unul dintre cazuri, ca urmare a loviturilor aplicate de către bărbat, victima a căzut jos, lovindu-se la cap de cioburile unui borcan, provocându-i leziuni corporale ușoare, iar în cel de-al doilea caz, bărbatul a lovit-o pe victimă cu o seceră în regiunea abdomenului, provocându-i leziuni corporale grave, periculoase pentru viață.

În procesul investigării dosarului, procurorii au constatat că anterior bărbatul a mai săvârșit și alte cazuri de violență în familie asupra concubinei sale. Reieșind din circumstanțele stabilite, procurorii au pornit un alt dosar penal în privința bărbatului, iar la moment acumulează probele necesare în privința acestuia.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x