/FOTO/ Andrian Candu s-a retras din funcția de președinte PRO MOLDOVA. Vezi cine îi va lua locul

Andrian Candu s-a retras din funcția de președinte PRO MOLDOVA. Anunțul a fost făcut în seara de 29 octombrie, pe site-ul formațiunii. Președintele interimar al partidului a devenit Boris Foca.

Foto /FOTO/ Andrian Candu s-a retras din funcția de președinte PRO MOLDOVA. Vezi cine îi va lua locul 2 02.12.2021

Consiliul Național Politic PRO MOLDOVA l-a votat în calitate de președinte interimar al formațiunii pe Boris Foca, după ce președintele Andrian Candu și-a prezentat demisia. Foca este membru PRO MOLDOVA de la fondarea partidului, are 39 de ani, este lector universitar, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China. Are o bogată experiență de manager atât în afaceri, cât și în sectorul asociativ.

Partidul Politic PRO MOLDOVA și-a început activitatea în iunie 2020, în baza unui grup de deputați, conduși de Andrian Candu, care s-au împotrivit abuzurilor guvernării socialiste și liderului ei neformal, fostul președinte al țării Igor Dodon. Formațiunea a decis să nu se înregistreze în calitate de candidat la alegerile parlamentare anticipate, alegând să continue campania împotriva guvernării anterioare, pe care a considerat-o piedică în dezvoltarea țării.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x