BREAKING NEWS! Noi detalii în cazul omorului de la Chișinău. Atât mama fetiței, cât și dădaca, au fost anterior trase la răspundere

Potrivit poliției, bona, în grija căreia a fost lăsată micuța de doi ani, a fost anterior trasă la răspundere pentru huliganism. Conform informațiilor preliminare, dădaca de 19 ani, împreună cu concubinul său, ar fi omorât cu deosebită cruzime copilul într-un apartament din sectorul Ciocana în care se aflau, ulterior, aceștea ar fi aruncat trupul neînsuflețit al fetiței pe marginea unui drum. 

Mama copilului nu este angajată în câmpul muncii. Anterior aceasta a fost trasă la răspundere în conformitate cu articolul 63 din Codul Civil, pentru needucare corespunzătoare.

Au fost făcute mai multe sesizări față de autoritățile specializate în domeniu, dar, cu regret, noi am stabilit la ziua de ieri consecința foarte și foarte gravă și avem o tragedie adevătară”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, Iurie Podarilov, șef IGP.

Potrivit poliției, în urma examinării victimei, s-a constatat că micuța a avut mai multe leziuni.

„Traumă cranio cerebrală și mai multe leziuni, au fost lezate țesuturile moi și a primit mai multe înțepături cu obiecte ascuțite în spate. Din investigațiile preliminare, concluzionăm că fetița a fost omorâtă în interiorul apartamentului, iar ulterior cadvrul a fost aruncat în fâșia forestieră”, a adăugat Iurie Podarilov, șef IGP.

Amintim că, de la începutul anului, în Republica Moldova, au dispărut 628 de copii, dintre care trei au fost găsiți morți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x