Primele cazuri de COVID-19 confirmate la Bălți

În total, astăzi au fost confirmate 22 de cazuri, patru dintre care sunt de import din țări precum Franța, Marea Britanie, România și Federația Rusă. Totodată, alte 18 sunt cazuri locale, două dintre acestea fiind din municipiul Bălți.

În total, până la ziua de astăzi au fost infectate 199 de persoane.

Printre persoanele infectate cu COVID-19, opt persoane sunt din sistemul medical din cadrul Spitalului Clinic Republican.

Ministrul Sănătății a spus că 18 persoane infectate cu COVID-19 au teste care au arătat negativ. Aceștia urmează a fi testați repetat săptămâna viitoare. Iar dacă probele vor fi confirmate, aceștia vor fi externați.

Totodată, alte nouă persoane au fost declarate deja tratate de COVID-19, asta după ce dublul test a fost negativ. Ele urmează a fi externate pe parcursul zilei de mâine.

În același timp, continuă creșterea numărului celor care au fost în deplasare la mănăstirea Poceaev. În total 20 din cei 30 sunt confirmați infectați cu coronavirus de tip nou.

Mai mult, printre bolnavi se numără și doi slujitori ai bisericii. Unul fiind printre pelerinii care au mers în Ucraina la Poceaev, iar altul este slujitor al Bisericii Arhanghel Mihail din Capitală.

Astăzi active rămân a fi 186 de cazuri, iar doi bolnavi au decedat.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x