Foișor amenajat de părinți în ograda unei grădinițe pe timp de carantină

Fără mănuși, dar și fără de măști medicinale de protecție, așa au fost surprinși mai mulți părinți în curtea Grădiniței-Creșe Nr. 2 Spicușor din Bălți. Aceștia executau lucrări de montare a unui foișor în curtea instituției preșcolare. Imaginile au fost trimise redacției TV Nord de către un martor ocular, care a solicitat anonimatul. Acesta susține că lucrările au avut loc pe 19 și 20 martie curent.

Potrivit sursei, materialele de construcție a foișorului au fost oferite de către un donator local și ar valora peste 25 de mii de lei. Aportul părinților fiind cel de a asambla construcția din lemn.

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre această construcție, precum și de ce părinții nu au fost echipați corespunzător, însă directorul Grădiniței-Creșe, Alina Melenciuc, a negat implicarea părinților, iar atunci când a fost anunțată că deținem probe media, doamna Melenciuc a întrerupt discuția și a închis telefonul.

Unul dintre părinții ai cărui copil frecventează Grădinița-Creșă nr.2 Spicușor, ne-a expediat sub protecția anonimatului un print-screen dintr-o discuție de grup dintre părinții și directoarea instituției. În mesaj, directorul laudă acțiunile părinților și îi îndeamnă să se implice cât mai activ.

Reprezentanții Direcției Educație Bălți nu ne-au răspuns la apel pentru a ne oferi o reacție în acest caz.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x