/VIDEO/ Cadavrul unui bărbat cu urme de moarte violentă a căzut din portbagajul unei mașini în timpul unui accident rutier. Urma să fie îngropat într-o pădure

Caz ieșit din comun în Federația Rusă. Un cadavru cu urme de moarte violentă a căzut din portbagajul unui automobil implicat într-un accident rutier, pe o autostradă din regiunea Leningradscoe. După ce cadavrul a căzut pe asfalt persoanele care se aflau în mașină au ieșit din autoturism și au rupt-o la fugă.

Cadavrul unui bărbat de 50 de ani, cu urme de moarte violentă a fost găsit în preajma automobilului de model Mitsubishi Galant, după ce automobilul s-a izbise într-o stație de așteptare.

Martorii spun că imediat după impact, persoanele care se aflau în mașină au coborât și au fugit de la fața locului.

Potrivit poliției la fața locului au fost găsite două lopeți, așa că oamenii legii au presupus că cadavrul era transportat pentru a fi îngropat într-o pădure din preajmă.

Victima s-a dovenit a fi un bărbat originar din Erevan, rezident al orașului Sankt Petersburg. Potrivit poliției bărbatul avea o mică afacere – un service auto unde monta anvelope.

Acum oamenii legii desfășoară mai multe acțiuni pentru a prinde făptașii.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x