Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a murit în această noapte

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în această noapte. Potrivit primelor informații tânărul și-ar fi pus capăt zilelor. Informația a fost confirmată de către producătorul trupei, astăzi, Iurie Bădicu.

Producătorul trupei, Iurie Bădicu, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a scris: „Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule! De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu…”.

Producătorul a confirmat pentru EA.md că tânărul va fi înmormântat în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește bunelul sau. Părinții artistului urmează să revină de peste hotare.

Tânărul avea 22 de ani, acesta nu ar fi lăsat bilet de adio. 

Formația 7 klase a fost fondată de Iurie Badicu și are cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. Cu o piesă de tango, tinerii au hipnotizat sala, iar după asta au și ridicat-o în picioare.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x