O parlamentară din Noua Zeelandă care era în travaliu a plecat cu bicicleta la spital ca să nască

De Ena Stanciu, Duminică, 28 noiembrie 2021, 10:23. Ultimul update Duminică, 28 noiembrie 2021, 10:40 Julie Anne Genter, membră a Parlamentului din Noua Zeelandă, a adus pe lume, duminică, o fetiță sănătoasă. În vârstă de 41 de ani, Genter, care intrase deja în travaliu, a plecat la spital pe o bicicletă cargo, iar o oră mai târziu a născut, scrie libertatea.ro.

Vești mari! În dimineața asta, la ora 3.04, i-am urat bun venit celui mai nou membru al familiei noastre. Sincer, nu plănuiam să pedalez în plin travaliu, dar s-a terminat cu bine. Contracțiile mele nu au fost atât de rele când am plecat, la 2 dimineața, spre spital, deși erau la 2-3 minute una de cealaltă și au crescut în intensitate până când am ajuns, 10 minute mai târziu”, a scris Julie Anne Genter pe pagina sa de Facebook.

”Iar acum, uimitor, avem o fetiță sănătoasă și fericită, care doarme – la fel ca tatăl ei”, a adăugat aceasta.

Genter, care are dublă cetățenie, americană și neo-zeelandeză, a ajuns la spital tot pe bicicletă în 2018, atunci când a născut primul copil. În 2018, prim-ministrul Jacinda Ardern s-a întors la serviciu la doar șase săptămâni după ce a născut, devenind primul premier din istoria țării cu 5 milioane de locuitori care și-a luat concediu de maternitate în timpul mandatului. Ulterior, Arden a mers împreună cu fetița sa în vârstă de trei luni la o reuniune a Națiunilor Unite, pentru că încă alăpta în acea perioadă.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x