/VIDEO/ O linie de încredere pentru veterani a fost lansată de către Ministerul Apărării

Ministerul Apărării a lansat o linie telefonică de încredere dedicată veteranilor. Aceasta a fost denumită „Veteran”, iar veteranii de război pot solicita ajutor în perioada măsurilor de prevenire a pandemiei COVID-19.

Ministrul Apărării,Alexandru Pînzari, i-a îndemnat pe veterani să stea acasă și, în caz de necesitate, să apeleze la linia telefonică de încredere.

„Ne propunem să comunicăm eficient cu Dumneavoastră în vederea soluționării tuturor problemelor pe care le veți aborda în această perioadă de criză. Vom sistematiza problemele voastre iar la necesitate, le vom aborda în cadrul ședințelor Comisiei pentru situații de urgență locale prin intermediul Șefului Centrului Militar Teritorial, Șefului Secției Administrativ Militare, care vor fi porta voce a dumneavoastră”, a spus ministrul Apărării Alexandru Pînzari, în adresarea către veterani și văduvele de război.

Linia telefonică de încredere „Veteran”, are următoarele numere de telefon: 022 25 20 65, 022 25 21 78, la care puteți apela de luni până vineri, între orele 8.00-17.00 și la un număr de telefon mobil: 060705138, valabil 24 de ore din 24.

Video: army.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x