Focar de coronavirus în una din cele mai mari întreprinderi din Bălți

Patru angajați ai Societății pe Acţiuni „Floarea Soarelui” au fost diagnosticați cu noul tip de virus COVID-19. Iar alți zeci de muncitori care au intrat în contact cu bolnavii sunt acum izolați la domiciliu, informația a fost confirmată pentru TVN de către șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți, Veaceslav Chișlari.

Zilele acestea doi angajați cu COVID-19 din cadrul întreprinderi „Floarea Soarelui” au fost internați la Spitalul din Bălți. Este vorba despre un bărbat și o femeie, în vârstă de 56 și respectiv 53 de ani, care sunt căsătoriți și activează în cadrul Combinatului de Ulei.

Anterior, o altă angajată a fabricii, a fost diagnosticată cu noul virus, împreună cu fiul său de 15 ani.

Primul caz de COVID-19 a fost confirmat acum o săptămână. Este vorba de un bărbat care muncea în una din secțiile întreprinderii, informația a fost confirmată de către rudele bărbatului.

Comisia pentru Situații Excepționale din municipiul Bălți a discutat subiectul privind plasarea fabricii în carantină, dar deoarece acest lucru ține de competența Comisiei Naționale pentru Situații Exepționale autoritațile din Bălți au făcut o solicitare în acest sens.

Deocamdată, întreprinderea activează în regim normal.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x