CET-Nord explică consumatorilor când se va încheia sezonul de încălzire în Bălți

Principalul furnizor de căldură din Bălți vine cu detalii referitor la încheierea sezonului de încălzire. Asta după ce în adresa întreprinderii „CET-Nord” SA în ultimul timp au parvenit mai multe solicitări din partea locuitorilor de a comunica când va fi sistată livrarea căldurii.

În acest sens „CET-Nord” SA informează că, în conformitate cu Regulamentulprivind furnizarea energiei termice, aprobat prin Hotărârea ANRE nr.23 din 26.01.2017, oprirea sezonului de încălzire are loc după înregistrarea timp de 3 zile consecutive, între orele 18.00–6.00, a unor valori a temperaturii medii a aerului mai mari de +10°C. Deoarece temperatura medie pe timp de noapte este scăzută, „CET-Nord” SA va continua să furnizeze energie termică.

Însă, consumatorii pot apela la gestionarii fondului locativ în scopul asigurării unui confort termic în locuințe. În acest sens reprezentanții „CET-Nord” SA din sector le vor oferi suportul necesar.În cazul când se dorește oprirea anticipată a livrării energiei termice, consumatorii pot depune o cerere colectivă semnată de majoritatea locatarilor, fie prin intermediul gestionarului fondului locativ, ori direct către furnizor.

În baza cererii menționate furnizorul va efectua oprirea livrării energiei termice în timp de 24 ore. În legătură cu Starea de Urgență din țară cererile privind oprirea anticipată a livrării energiei termice pot fi expediate la adresa electronică [email protected]

Pentru detalii consumatorii pot suna la Call Centrul formând numărul 0231 9 10 00.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x