Polițiști atacați cu o furcă și un cuțit la Fălești

O familie din raionul Fălești a sărit la bătaie cu o furcă și un cuțit la un echipaj de poliție, care venise la ei acasă pentru a desfășura o percheziție autorizată.

Incidentul s-a produs ieri dimineață, 17 aprilie, în localitatea Albinețul Vechi din raionul Fălești. Oamenii legii urmau să efectueze o percheziție în casa și mașina unui tânăr în vârstă de 34 ani, care era suspectat că ar fi spart un magazin alimentar din sat.

Respectiv a fost solicitat prezența a doi martori, primarul comunei, șoferul de la primărie și încă doi angajați ai poliției, în prezența cărora au și început acțiunile de urmărire penală.

Tânărul s-a opus ordenului legal și a început să amenințe polițiștii cu un cuțit. Ulterior i s-a alăturat tatăl acestuia cu o furcă în mână, dar și mama tânărului nu a rămas în urmă, alăturându-se și ea cu un obiect metalic pentru curățatul sobei. Aceștia au deteriorat echipamentele speciale a trei polițiști cu furca, care-i proteja de o posibilă infecție cu coronavirus.

La fața locului a venit și o echipă de reacționare operativă, care a reținut agresorii și a calmat spiritele.

Pe cazul de amenințare și agresare a angajaților a fost pornit un proces penal pentru aplicarea violenţei nepericuloase vieții și sănătății faţă de persoana cu funcţie de răspundere.

Acum tânărul, cât și părinții acestuia sunt cercetați în stare de libertate. Pe caz s-a inițiat cercetare de serviciu, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Un echipaj de poliție a fost atacat cu o furcă la Fălești | Știri din regiunea Ungheni
8 months ago

[…] Incidentul s-a produs ieri dimineață, 17 aprilie, în localitatea Albinețul Vechi din raionul Fălești. Oamenii legii urmau să efectueze o percheziție în casa și mașina unui tânăr în vârstă de 34 ani, care era suspectat că ar fi spart un magazin alimentar din sat, comunică TVN.md […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x