Briceni: Doi polițiști de frontieră ar fi vrut să fure copaci decorativi cu mașina de serviciu

Doi polițiști de frontieră ar fi încălcat legea, încercând să fure niște copaci decorativi dintr-o pepinieră. Planul, însă le-a fost dat peste cap, când aceștia au fost observați de proprietar.

Incidentul s-a produs în seara zilei de ieri, 22 aprilie, în jurul orei 19.05, în localitatea Bulboaca, din raionul Briceni.

Proprietarul pepinierii, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a sesizat imediat poliția. Acesta le-a povestit polițiștilor, că doi ofițeri de frontieră, cu un automobil de marca Opel Vivaro și numere de înmatriculare MAI, ar fi încercat să sustragă copaci decorativi din pepiniera sa, însă au luat-o la fugă când l-au văzut.

Ofițerul de presă IP Briceni, Svetlana Talpă, a comunicat pentru TVN.md că incidentul va fi gestionat de către Procuratura Raională Briceni întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Reprezentanții Poliției de Frontieră susțin că, preliminar cei doi ofițeri s-ar fi aflat în zonă conform dispoziției de serviciu și nu este exclus, că la mijloc ar putea să fie o neînțelegere.

Foto: imagine simbol

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x