Granturi de peste 1,6 milioane de lei pentru femeile antreprenoare din Republica Moldova

Femeile antreprenoare din Republica Moldova pot obține granturi pentru afacerile orientate spre export și inovare.

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat Componenta III a Programului „Femei în Afaceri” – Suport pentru companiile în creștere – care oferă finanțare nerambursabilă de până la 1,6 milioane de lei.

La concurs pot aplica companiile create și gestionate de femei, care desfășoară o activitate economică în Republica Moldova mai mult de doi ani și care își planifică creșterea cifrei de afaceri și a numărului de angajați prin extinderea pieței de desfacere.

Concursul de granturi mari se desfășoară în trei etape. Prima etapă prevede completarea și depunerea unei Note de concept tip – business plan simplificat a afacerii în versiune electronică pe pagina web oficială a ODIMM-ului.

La cea de-a doua etapă, participantele selectate în urma evaluării Notelor de concept vor fi invitate să prezinte proiectele investiționale în fața Comitetului de evaluare și a experților independenți.

În etapa a treia, aplicantele selectate la etapa a doua, în termen de 30 zile calendaristice din data notificării, vor fi invitate să dezvolte Formularul de participare la etapa trei și să depună întregul set de acte original, atât în formă fizică, cât și în versiune electronică.

Dosarele cu descrierea Notelor de concept se depun în regim online, până la data de 26 aprilie.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x