Soroca înregistrează un nou deces cauzat de COVID-19

O femeie de 65 ani din Soroca, angajată în cadrul Spitalului din Soroca în calitate de bufetieră, a murit de coronavirus. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Acesta este al șaselea deces din cauza COVID-19  în raionul Soroca.

Femeia a fost internată la data de 13 aprilie la Spitalul Clinic Republican. Victima suferea și de alte boli precum insuficiență cardiacă și obezitate gr.II.

Amintim că ieri au fost înregistrate 6 decesuri într-o singură zi din cauza Covid-19. Bilanțul total al victimelor coronavirusulului este de 103 persoane.

Totodată, o minoră de 17 ani, infectată cu noul coronavirus, este căutată de medici și de poliție după ce a părăsit Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii, de pe strada Lomonosov din Chișinău.

Poliția a fost alertată în această dimineață, în jurul 07.10, de către un reprezentant al Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru copii din Chișinău, care a comunicat că o minora de 17 ani a părăsit instituția medicală și a plecat într-o direcție necunoscută.

S-a dovedit că minora, domiciliată în municipiul Soroca, era internată cu diagnosticul „Infecție cu Covid-19”. Din cele comunicate de medici, în seara zilei de ieri minora se afla în salon, iar dimineață medicul a depistat lipsa acesteia.

Poliția întreprinde toate măsurile în stabilirea locului aflării a minorei, fiind orientate toate subdiviziunile IGP.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x