Femeia diagnosticată cu COVID-19, care a improvizat o funie din cearșafuri și a fugit din spital a mai părăsit o instituție medicală

Femeie în vârstă de 34 ani, diagnosticată cu COVID-19, care a improvizat o funie din cearșafuri și a fugit din Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail” din Capitală, prin geam, în dimineața zilei de 30 aprilie, a fost găsită de polițiști, doar că a fugit a doua oară.

Aceasta este originară din orașul Râbnița, dar are viză de reședință în satul Hincăuți din raionul Edineț. Femeia a fost găsită de către polițiști la data de 3 mai, în localitatea Hincăuți, în casa unui bărbat în vârstă de 66 ani și transportată la Spitalul Raional Edineț.

Însă, când medicii și asistentele erau ocupați cu alți pacienți, femeia a părăsit din nou instituția medicală, expunând asfel riscului mai multe persoane. În mai puțin de două ore, femeia a fost găsită în orașul Edineț. Aceasta a fost întoarsă la spital, fiind păzită în permanență de angajații Inspectoratului de Poliție Edineț.

Reprezentanții Centrului de Sănătate Publică din Edineț au fost informați despre persoanele care au intrat în contact cu femeia fugară în această perioadă.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x