Igor Dodon laudă reacția lui Lukașenko la pandemie și o consideră drept exemplu

Una spune pentru Republica Moldova, altceva transmite pentru Minsk. În timp ce șeful statului, Igor Dodon, îndeamnă cetățenii să respecte măsurile de restricție în țara noastră, pentru administrația prezidențială a Belarusului, el afirmă că acțiunile lui Lukașenko, ar fi un exemplu.

„Adesea aduc ca exemplu poziția dumneavoastră cu privire la coronavirus și modul în care luptați împotriva acestei pandemii. Nimeni nu va înțelege situația din Belarus mai bine decât dumneavoastră. De aceea, acei „diferiți deștepți”, care dau sfaturi, mai bine să se uite ce se întâmplă la ei. Sunt convins că veți face față acestei pandemii, ca și noi”, a declarat Igor Dodon, citat de administrația de la Minsk.

În comunicatul lui Dodon despre „discuția în format online” cu Alexandr Lukașenko, nu se regăsesc cele anunșate mai sus. Acesta a ales să publice doar informații generale despre dialog.

Amintim că în pofida izbucnirii focarelor de COVID-19 în Belarus, Alexandr Lukașenko a pledat împotriva impunerii restricțiilor și i-a îndemnat pe cetățenii țării sale să nu intre în panică, ci să lucreze pământurile.

Republica Belarus a raportat până în prezent peste 16 mii cazuri de infectare cu COVID-19.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
Следите за нами на Facebook Подпишитесь на нас на Youtube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x