Încă patru deputați din PDM au părăsit fracțiunea

Alți patru deputați democrați au anunțat în această dimineață că părăsesc fracțiunea și partidul. Este vorba despre Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Elena Bacalu și Oleg Sîrbu.

Ivanov, Vitiuc, Bacalu și Sîrbu au declarat că aderă la formațiunea „Pro Moldova”, la fel ca și ceilalți colegi ai lor care plecat de la PDM.

„În urma discuțiilor care au avut loc la ultima sedință a fracțiunii PD am înțeles definitiv că nu mai suntem o echipă, capabilă să facem față provocărilor de ultima oră, iar luptele interne duc la dezintegrarea acestei formațiuni politice!”, a scris deputata Violeta Ivanov pe contul sau de facebook.

Violeta Ivanov a mai scris că împreună cu colegii care au părăsit formațiunea PDM au decis să fie în opoziție.

„Astăzi, împreună cu colegul Vladimir Vitiuc am decis să răspundem apelului fostului coleg Andrian Candu cu privire la necesitatea consolidării opoziției parlamentare în baza unui bloc de solidaritate națională. Nu mai avem timp de ezitări. Trebuie să acționăm prompt și urgent”, a adăugat Ivanov.

Până acum, de la PDM au plecat alți opt deputați: Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc care au format grupul „Pro Moldova”. Aceștia au fost urmați ulterior de Gheorghe Brașovschi și Ruxanda Glavan.

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x