Copil de 2 ani dispărut de acasă căutat o noapte întreagă de poliție

Un copil de 2 ani a fost căutat de oamenii legii mai bine de opt ore, după ce mama copilului a telefonat la 112, anunțând dispariția acestuia. Incidentul s-a produs în raionul Călărași, în noaptea de 12 spre 13 mai.

Poliția a stabilit că mama copilului a lăsat fetița împreună cu frățiorul de 4 ani în supravegherea buneilor, iar ea a plecat la muncă în câmp. Întrebată de polițiști, mama copiilor a spus că s-a întors acasă spre seară, unde a consumat alcool cu o vecină, iar la ora de culcare a observat că unul din copii lipsește. Buneii, de asemenea au fost găsiți în stare de ebrietate.

Acțiunile de căutare au durat toată noaptea, angajații poliției mobilizându-se de comun cu localnicii și autoritățile publice locale. Abia dimineață, în jurul orei 8.00, fetița a fost găsită, într-o fâșie forestieră la o distanță de peste un kilometru de la casă părintească.

Copila, careva traume vizibile nu avea, dar totuși a fost transportată urgent la Spitalul Raional din Călărași, pentru îngrijiri medicale.

Autoritatea tutelară locală împreună cu angajații INSP vor întreprinde măsurile necesare pentru a asigura protecția copilului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x