Bebelușul de patru luni din Sângerei a murit în chinuri groaznice

Detalii şocante în cazul bebeluşului de patru luni din satul Bălăşeşti, raionul Sîngerei, care a decedat acum câteva zile după ce bunica sa i-a făcut masaj. Rudele familiei susțin că micuțul şi-ar fi dat suflarea în chinuri groaznice, în timpul unui ritual de exorcizare, o practică religioasă de izgonire a duhurilor rele.

Tată copilului își amintește că soţia și-a schimbat brusc comportamentul după sărbătorile Pascale, în urma unei vizite la mama sa. Femeia a devenit din senin agresivă.

”Eu i-am zis: Jenea, tu eşti schimbată. Ea singurică mi-a spus, eu văd că la mine ceva nu este bun, Vanea, eu sunt schimbată. Vorbea normal şi iar se schimba, era ceva rău. Iar a prins a trânti, a fărâma, de la nimic”, a povestit tatăl bebeluşui.

După o nouă criză de comportament, rudele au decis să o ducă pe femeie la o mănăstire. Ce s-a produs acolo, i-a şocat pe toţi.

”Ea ţipa, a prins a arunca cu scurta în călugăr, a zvârli a trânti. Călugărul a spus că eu cu forţa nu pot face nimic”, a spus tatăl bebeluşui.

Coincidență sau nu, după vizita la mănăstire, femeia a devenit şi mai agresivă. Într-o dimineață, ea și-a anunțat soțul că se mută cu traiul, împreună cu bebeluşul de patru luni, la părinţii săi. Fiind convinsă că este posedată de demoni, în acea duminică fatală, femeia împreună mama ei ar fi realizat şedinţa de exorcism. Despre asta povesteşte bunicul bebeluşului.

”Mama copilului stătea aici şi citea în Biblie. Vera şedea aici. Pe perna asta, poate alta. Băieţelul îl ţineau între picioare. Îl neteză. Fa, lui îi este frig, înveliţi-l. Vedeţi ce-i cu dânsul”, a spus bunelul bebeluşui.

Bunicul micuțului decedat spune că a încercat să le oprească, însă, totul a fost în zădar.

”Eu când eram în sărai a venit Nina plângând, gata Vanea am scăpat de acestea, am văzut pe Maica Domnului”, a povestit bunelul bebeluşui.

Copilul a fost găsit în casă fără suflare. La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii şi tatăl micuţului. Cel din urmă spune că soția sa avea un comportament straniu în momentul în care a fost luată de poliţie.

”După ce pe dânsele le-au scos din casă, soţia a ieşit pe prag, m-am uitat şi am întrebat ce-ai făcut Jenea? Ea a zâmbit la mine şi nu a zis nimic. S-a dus binişor cu maşina de poliţie”, a spus tatăl bebeluşui.

Ulterior a mers să-și vadă copilul. Bărbatul povesteşte că pe corpul micuţului nu era loc viu.

”Pălituri avea pe obrăjori, năsucul era pălit tare, barba, capul. Eu ţipam”, a povestit tatăl bebeluşui.

Atât rudele, cât și vecinii familiei nu-şi pot reveni după cele întâmplate.

”Cazul dat e ceva neobişnuit, ei fiind o familie foarte liniştită, o familie care au casa lor”.

”Sâmbătă am văzut, stăteau liniştiţi, tot bine, mama cu copilul în braţe, bunica lângă ei, bunelul mai încolo”.

Psihologii consideră că femeia ar fi avut o psihoză post-natală.

”Ipoteza mea este că proaspăta mămică a dezvoltat o stare de psihoză post-partum. Mama are o stare de confuzie şi dezorientare, aşa o senzaţie că te uiţi la ea şi nu este prezentă, este în altă lume. Mămica poate avea halucinaţii”, a afirmat psihologul, Diana Berari.

În prezent, cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță de doi ani și jumătate, se află în grija tatălului. Mama și bunica acesteia sunt internate la spitalul de psihiatrie din Bălți unde urmează să fie supuse expertizei psihiatrice. În cazul în care se va demonstra că femeile sunt sănătoase, acestea riscă 12 ani de puşcărie.

Sursa: publika.md

Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x