O nouă intervenție SMURD la Bălți

O femeie în vârstă de 63 ani, a fost transportată de un echipaj SMURD la Chișinău. Pacienta a fost preluată din municipiul Bălți și transportată în siguranță la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Operațiunea a avut loc în după amiaza zilei de 25 mai. Potrivit medicilor pacienta suferea de o complicație la nivelul rinichilor, în urma diabetului, iar pentru a fi evitate alte riscuri, aceasta necesita îngrijiri suplimentare. Un echipaj terestru SMURD din cadrul Detașamentului regional căutare a preluat pacientă și a transportat-o în siguranță prin intermediul ambulanței de terapie intensivă la Chișinău.

Pe parcursul drumului femeia a beneficiat de îngrijirile necesare, fără de a se acutiza stare de sănătate. În capitală aceasta a fost preluată de medicii Institutului de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență de la începutul anului 2020 în Republica Moldova au avut loc 11 intervenții SMURD pentru transportarea pacienților, dintre care patru terestre și șapte aero-medicale.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x