/FOTO/ Accident cu implicarea unei mașini de patrulare pe traseul Chișinău – Bălți. Un inspector de patrulare a ajuns la spital

Accident rutier pe traseul Chișinău – Bălți. Un agent de patrulare a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită din spate de un alt automobil.

Accidentul s-a produs duminică, 31 mai, în jurul orei 14.10. Oamenii legii au stabilit că automobilul de marcă Dacia Logan, implicat în accident, aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP. În timp ce acesta staționa pe parte dreaptă a carosabilului, monitorizând traficul rutier, a fost tamponat din spate de un automobil de marcă Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 ani, originar din Ocnița, care nu se afla în stare de ebrietate.

În urma impactului, polițistul de patrulare, care se afla în automobilul de serviciu Dacia, a fost transportat la Spitalul Raional Orhei cu diferite traume.

Inspectoratul General al Poliției precizează că mașina de serviciu a INSP staționa regulamentar și conform dislocației pe marginea carosabilului, fiind vizibilă pentru toți participanții la traficul rutier.

În cadrul acțiunii „10 zile de activități împotriva accidentelor rutiere”, aceasta era poziționată anume în locul în care, acum doi ani s-a produs un accident grav, în urma căruia patru persoane au decedat, iar două au fost grav traumatizate.

Cazul este investigat de organele de drept.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x