La Bălți va fi lansat un Grup de Suport în Coaching

Școala de coaching Noble Manhattan lansează primul Coaching Support Group la Bălți. Evenimentul se va desfășura online, la data de 10 iunie 2020, la ora 18.30.

Speakerul evenimentului va fi Larisa Cepoi Life&Business coach, mentor și ambasador Coaching Noble Manhattan în Republica Moldova. Tema abordată va fi sănătatea personalității.
Larisa Cepoi te va ajuta să înveți cum să depășești obstacolele, să îți construiești un plan de acțiune care te va ghida în procesul de prioritizare a valorilor, să descoperi cine ești cu adevărat și cine dorești să devii. Evenimentul va fi bogat în detalii despre ce, cum și de ce emoțiile și sentimentele au un rol impresionant în viața noastră.


Membrii echipei Noble Manhattan planifică să aducă lunar în fața publicului din Bălți cei mai buni speakeri și coachi din care vor aborda cele mai actuale teme.
Compania Noble Manhattan Coaching a fost fondată în 1993 de către Gerard O’Donovan – coach de top, speaker motivațional, consultant, scriitor, trainer și fost președinte a organizației International Regulator of Coaching and Mentoring (IRCM).


Noble Manhattan Coaching se află în topul companiilor de coaching din Europa și printre primele patru la nivel internațional.
Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie compentind formularul pe care îl găsesc aici: https://bit.ly/2X4HLhu

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x