Patru antreprenori din Soroca și Sângerei vor beneficia de ajutor financiar din partea Cehiei

Patru mici antreprenori, rezidenți ai incubatoarelor de afaceri Soroca și Sângerei, vor beneficia de suport financiar din partea Agenției Cehe pentru Dezvoltare, în cadrul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”.

Doi antreprenori din Soroca și doi din Sângerei au obţinut granturi a câte 4 mii de euro fiecare, ca să-şi dezvolte propria afacere.

Granturile pot fi utilizate pentru achiziţionarea echipamentelor şi utilajelor, marketing şi promovarea companiei, instruirea teoretico-practică a membrilor şi introducerea de inovaţii în cadrul procesului de producţie sau în funcţionare a companiei.

Totodată, învingătorii concursului trebuie să contribuie cu încă 30% din bugetul total al proiectului. Perioada de implementare a proiectului, propus de aplicant, nu trebuie să depăşească şase luni.

Proiectul „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare, este implementat de ADR Nord în parteneriat cu People in Need Moldova și AO „Pro Cooperare Regională”, începând cu anul 2017.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x