/VIDEO/ Tot mai multe automobile sunt cuprinse de flăcări în orașul Bălți

Pe parcursul zilei de ieri, 15 iunie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost solicitați pentru a interveni la stingerea a două autovehicule cuprinse de flăcări, în municipiul Bălți.

Prima arderea s-a produs pe strada Ștefan cel Mare nr.180, în jurul orei 11.00. Conform primelor informații  un autovehicul de model „Volkswagen Passat” a luat foc. Incendiul a distrus salonul automobilului fără de a obține răspândire. La fața locului a acționat un echipaj de pompieri care a reușit să lichideze arderea la ora. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Un alt autovehicul a fost cuprins de flăcări în aceiași zi, aproape de miezul nopți, la fel pe strada Ștefan cel Mare. De această dată incendiul a cuprins secțiunea motorului unui automobil de model „Toyota Avensis”. Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:37. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au lichidat arderea. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

În ambele situații circumstanțele și cauzele de producere a incendiilor sunt investigate de specialiști.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 45 situații de risc.

Бэлць. Автомобиль "Toyota Avensis" загорелась в районе магазина "Фидеско"

Бэлць. Автомобиль "Toyota Avensis" загорелась в районе магазина "Фидеско"

Опубликовано TV N Понедельник, 15 июня 2020 г.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x