/VIDEO/ Poliția din Bălți a reținut doi suspecți care vindeau alcool contrafăcut la 90 de lei un litru

Doi bărbați în vârstă de 28 și 35 de ani, originari din municipiul Bălți, sunt cercetați de oamenii legii, fiind suspectați de falsificarea, transportarea și comercializarea băuturilor alcoolice contrafăcute pe teritoriul orașului.

Zilele trecute, polițiștii din Bălți au stopat și percheziționat un automobil în care au depistat aproximativ 240 litri de alcool etilic contrafăcut.  Alcoolul era vândut la domiciliul suspecților și la câteva puncte de pe teritoriul municipiului, cu 90 de lei pentru un litru.

Marfa a fost ridicată, iar poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate.

Dacă suspecții vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amenzi de până la 4 500 de lei și confiscarea atât a alcoolului, cât și a autoturismului în care era transportat.

.

Alcool etilic contrafăcut, depistat de polițiștii din BălțiCirca 240 de litri de alcool etilic contrafăcut a fost confiscat, zilele trecute, de ofițerii de investigație ai Secției investigație infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Bălți al IGP.Doi bărbați de 28 și, respectiv, 35 de ani, originari din municipiul Bălți, sunt cercetați fiind suspectați de falsificarea, transportarea și comercializarea băuturilor alcoolice pe teritoriul municipiului Bălți. În cadrul acțiunilor operative de investigație, mașina în care era transportat alcoolul a fost stopată pe traseu și percheziționată.Alcoolul era vândut la domiciliul suspecților și la câteva puncte de pe teritoriul municipiului, cu 90 de lei pentru un litru. Marfa a fost ridicată, iar poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate.Dacă suspecții vor fi găsiți vinovați, riscă amenzi de până la 4 500 de lei cu confiscarea atât a alcoolului, cât și a autoturismului cu care era transportat.Poliţia recomandă să cumpăraţi băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

Опубликовано Inspectoratul de Poliție Bălți Среда, 17 июня 2020 г.

Video: IP Bălți

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x